چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا قیمت سکه پارسیان امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ | سقوط یا صعود؟ گزارش لحظه‌ای بازار قیمت بیت کوین امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ تثبیت در کانال ۶۴ هزار دلاری آخرین قیمت دلار و یورو امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ نوسان صعودی در بازار ارز | گزارش لحظه‌ای

ارزش سهام عدالت چند برابر شده است؟

ارزش سهام عدالت چند برابر شده است؟ مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی قیمت روز تابلوی شرکت‌های بورسی که مشمول طرح سهام عدالت هستند را بیش از ٤٦٠ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: افرادی که ١٢ سال پیش سهام عدالت یک میلیون تومانی به آن‌ها داده شده، اکنون سهام آن‌ها بیش از ١٦ برابر شده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۷ - ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 06
کد خبر: ۴۲۲۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین فهیمی امروز (چهارشنبه) با اشاره به ابلاغیه تاریخی رهبر معظم انقلاب مبنی بر آزادسازی سهام عدالت گفت: براساس این ابلاغیه مقرر شد تا در ماه‌های آینده سهام عدالت افرادی که می‌خواهند سهامشان به صورت مستقیم معامله شود یا از طریق صندوق‌های سرمایه گذاری مدیریت شود آزادسازی صورت گیرد.

 

وی ادامه داد: مفهوم آزادسازی این است که سهام عدالت افرادی که جزو مشمولین این سهام محسوب می‌شوند باید در سامانه‌های بازار سرمایه کشور ثبت شوند و دارایی‌ها به نام آن‌ها اختصاص داده شود تا بتوانند تمام حقوق خود را از محل دارایی دریافت و به خرید و فروش با کسب سود بپردازند.

 

فهیمی خاطرنشان کرد: با توجه به نقش و جایگاه شرکت سپرده‌گذاری اوراق بهادار، ستاد آزادسازی سهام عدالت مسئولیت پاسخ‌گویی آزادسازی سهام عدالت را به این شرکت محول کرده است.

 

مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی اظهار داشت: همکاری ما با سازمان خصوصی‌سازی آغاز و از مدت‌ها قبل تمامی زیرساخت، سامانه‌ها و امکانات این شرکت تجهیز شده تا بتوانیم مراحل این اقدام را به خوبی به پایان برسانیم.

 

وی خاطرنشان کرد: ثبت و نگهداری از دارایی ٥٠ میلیون مشمول سهام عدالت همانند همه فعالان بورسی است که ممکن است صد‌ها میلیون تومان دارایی در بورس داشته باشند، ما به همان اندازه باید به مشمولان سهام عدالت خدمات ارائه خواهیم داد و همچنین باید از کد بورسی آن‌ها به گونه‌ای نگهداری کنیم که مورد سواستفاده قرار نگیرد.

 

فهیمی اظهار داشت: شرکت سپرده گذاری زیرساخت‌های لازم برای معاملات سهام عدالت در بورس را تقویت کرده و مشمولین این سهام نباید هیچگونه نگرانی در زمینه معاملات سهام عدالت را داشته باشند به همین دلیل بهتر است تا از هرگونه شتاب‌زدگی در اقدامات مربوط به این سهام خودداری کنند.

 

وی به فرصت یک ماهه‌ای که به مشمولان سهام عدالت برای تعیین نحوه مدیریت آن‌ها داده شده است اشاره کرد و گفت: اکنون در این مرحله مشمولین سهام عدالت فقط باید به سایت سازمان خصوص‌سازی مراجعه و نحوه مدیریت خود را مشخص کنند، اما برای مرحله بعد اقدامات بیشتری را در دستور کار داریم که آن‌ها را اجرایی خواهیم کرد.

 

فهیمی با بیان اینکه تصمیم افراد برای نحوه مدیریت سهام عدالت شخصی است و براساس دانش و توانایی افراد متفاوت خواهد بود، گفت: افرادی که به دنبال انتخاب روش مدیریت مستقیم هستند باید از دانش و زمان کافی برای تعقیب تابلو‌ها و معاملات بورسی و تحلیل صوت مالی شرکت‌ها برخوردار باشند، همچنین باید در این زمینه تصمیم بگیرند که قیمت سهام متناسب با میزان سودآوری شرکت است یا خیر؟

 

مدیر عامل شرکت سپرده گذاری مرکزی اظهار داشت: افرادی که از این توانایی برخوردارند بهتر است از روش مستقیم مدیریت انتخاب می‌کنند، اما برخی دیگر که از این دانش محروم هستند باید از روش مدیریت غیرمستقیم استفاده کنند و سودی را در زمان تعیین شده دریافت کنند.

 

وی اظهار داشت: درخواست ما از مشمولان سهام عدالت این است که از هرگونه مراجعه به مراکز و ارگان‌های مختلف برای طرح سوال و پاسخ خودداری کنند و اطلاعات لازم را تنها از طریق مرجع انتخاب شده یعنی شرکت سپرده‌گذاری پیگیری کنند.

 

خرید و فروش سهام عدالت کلاهبرداری است

فهیمی با بیان اینکه خبر‌هایی رسیده مبنی بر خرید و فروش سهام عدالت که این موضوع کلاهبرداری است و مشکلاتی را قطعا ایجاد خواهد کرد، با تصمیم دولت و رهبر معظم انقلاب درخصوص آزادسازی سهام عدالت اتفاق اقتصادی بزرگی در حال رخ دادن است و مردم باید خود از دارایی‌ها محافظت کنند و فقط منتظر اطلاعیه‌های ارائه شده از سوی شرکت سپرده گذاری باشند.

 

مدیر عامل شرکت سپرده گذاری مرکزی به ارزش سهام عدالت اشاره کرد و گفت: ارزش این سهام در زمان واگذاری بین مستقیم و غیرمستقیم یکسان است، اما ارزش آن بعد از انتخاب روش مدیریت تغییر می‌کند.

 

وی قیمت روز تابلوی شرکت‌های بورسی که مشمول طرح سهام عدالت است را بیش از ٤٦٠ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: بر این اساس افرادی که ١٢ سال پیش یک میلیون تومان سهام به آن‌ها داده شده است سهام آن‌ها اکنون بیش از ١٦ برابر شده است.

 

فهمیمی به شرکت‌های غیربورسی اشاره کرد و گفت: یک سری از شرکت‌ها که غیربورسی هستند و به شرکت سرمایه‌گذاری استانی تخصیص داده نشده است بعد از پذیرش در بورس و تعیین قیمت تابلو ارزش آن‌ها مشخص خواهد شد.

 

مدیر عامل شرکت سپرده گذاری مرکزی به زمان پذیرش این شرکت‌ها در بورس اشاره کرد و افزود: شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی به طور حتم یا وارد بورس می‌شوند یا از طریق بازار پایه فرابورس معامله خواهند شد، اما شرکت‌های سرمایه‌پذیر که مشمول واگذاری هستند و تاکنون بورسی نشده‌اند تکلیفی برای آن‌ها وجود دارد که باید به طور حتم بورسی شوند.

 

فهیمی خاطرنشان کرد: اگر به هر دلیلی این شرکت‌ها موقعیت لازم برای ورود به بورس را پیدا نکردند جزو دارایی شرکت سرمایه‌گذاری استانی قرار می‌گیرند تا سهام آن شرکت و سرمایه‌گذاری استانی آزادسازی و دارای قیمت بورسی و فرابورسی شود.

 

وی درباره زمان بندی خرید و فروش سهام عدالت در بورس تاکید کرد و افزود: زمان بندی دقیقی را نمی‌توان اراده کرد، در این زمینه شورای عالی بورس تصمیم‌گیری خواهد کرد که امکان خرید و فروش سهام عدالت مشمولین مستقیم به چه صورتی خواهد بود.

 

فهیمی خاطرنشان کرد: سهام عدالت در روش غیرمستقیم قابل فروش است و با توجه به اینکه در صندوق‌های سرمایه‌گذاری استانی سازماندهی خواهند شد قابلیت فروش بیشتری نسبت به مستقیم پیدا خواهد کرد./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار